Marbellamar beachside apartment

13 Juli 2021 - Brady Kevin

€ 79.00

Het appartement kan vanop de begane grond worden bereikt zonder trap(rolstoelgebruiker vriendelijk) en beschikt over een tweepersoons slaapkamer met ingebouwde kasten, een volledig betegelde grote badkamer met bad en bidet, een Amerikaanse keuken met ontbijttafel en stoelen met een ruime woonkamer. Er is een televisie en een dvd-Blue Ray-speler samen met een cd-speler / radio met USB-ingang. toegang tot internet kan geregeld worden op aanvraag.

Met een dubbel bed met traagschuim matras, een grote lederen tweepersoonsbed bank en een single "zet u op bed" het appartement is geschikt voor maximaal 5 personen

Het complex is op een kort wandel afstand van het strand(minder dan 5 min.) en heeft een beveiligde parkeergelegenheid, twee ruime zwembaden, beide met aangrenzende kinderbaden. De toegang tot de zwembaden is ofwel met een trap, door de tuinen, of met de lift in het gebouw, naar de tuin niveau. Een poort geeft direct toegang vanaf het zwembad en tuinen naar het strand en de nieuw gebouwde promenade die leidt naar La Cala de Mijas in de ene richting en de prachtige haven van Cabopino in de andere richting.

Google maps link: https://goo.gl/maps/7HERSs5AHbq

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Televisie
Zwembad
Airco

Regio
Costa del Sol

Ligging
Aan zee

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 5